Over VCA Talen

Bent u op zoek naar een VCA-training voor uw werknemers? Uit Nederland of uit het buitenland? Bij VCA Talen kunnen werknemers uit verschillende landen VCA-trainingen volgen in hun eigen taal. Bovendien snapt VCA Talen als geen ander wat erbij komt kijken als werknemers uit het buitenland aan de slag gaan in Nederland. Wij begrijpen culturele diversiteit op de werkvloer en hebben verstand van interculturele organisaties. Waarom? Omdat wij zelf een interculturele organisatie zijn. Met medewerkers uit verschillende landen. En daarnaast al meer dan tien jaar ervaring met het trainen van buitenlandse werknemers en met bedrijven waar veel verschillende culturen samenwerken.

Hooggekwalificeerde trainers bij VCA Talen

De interculturele aspecten die wij meebrengen in onze VCA-trainingen, de VCA-bedrijfscertificering en de ruime keuze uit trainingen voor persoonscertificaten zien wij als een meerwaarde voor het kiezen voor VCA Talen. Onze hooggekwalificeerde trainers, veiligheidsdeskundigen en gedragskundigen hebben alle kennis en expertise die u van een VCA-opleider mag verwachten. En dan brengen zij deze kennis ook nog eens over in de taal van uw medewerker. Niet voor niets behaalt 95% van de deelnemers na onze training zijn VCA-certificaat.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy policy VCA Talen.
Ik Accepteer

Een goed begin

Onze trainingen voor VCA- en persoonscertificaten zorgen voor optimale deskundigheid van uw werknemers, zodat zij kwalitatief goed werk kunnen leveren. Dat is een goed begin. Toch is hiermee de veiligheid op de werkvloer niet zonder meer gewaarborgd. Veilig werken kan alleen als werknemers goed samenwerken. Als ze elkaar begrijpen, goed communiceren en zich bewust zijn van hun eigen gedrag. Daarom kijken wij verder dan deskundigheid van individuele werknemers. Naast VCA-trainingen geven wij dan ook groepstrainingen om een veilige werkomgeving te bevorderen. Zo wordt veilig werken iets van alle werknemers samen en zal hun interculturele achtergrond hierin geen belemmering vormen.

VCA Talen, ook voor leidinggevenden

Uiteindelijk streven wij naar een goede internationale samenwerking binnen organisaties. Leidinggevenden spelen in dit proces een cruciale rol. Doeltreffend functioneren van interculturele organisaties begint aan de top. Daarom geven wij ook trainingen aan leidinggevenden. Zo leren wij Nederlandse leidinggevenden om leiding te geven aan interculturele culturele teams. Maar daarnaast trainen wij ook buitenlandse leidinggevenden in het aansturen van Nederlandse werknemers in Nederlandse bedrijven.

Omdat VCA-talen is ontstaan vanuit een interculturele achtergrond, ligt juist hierin onze kracht. Wij helpen u daarom graag met het creëren van een veilige en goede werkomgeving binnen uw interculturele organisatie.

Interesse? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer!

over vca talen