Nieuw in het VCA TALEN-aanbod – taalcursussen

Vanaf oktober 2019 is ons aanbod uitgebreid met taalcursussen voor het Nederlands. Deze cursussen zijn bedoeld voor zowel mensen die hun opleiding beginnen en als voor mensen die hun vaardigheden willen verbeteren bij het correct toepassen van de regels van grammatica, uitspraak en correspondentie. Voor degenen die Nederlands spreken, bieden wij een conversatiecursus. Deze cursus is een training van correcte uitspraak en correct gebruik van taalvormen die moeilijk zijn voor buitenlanders, gezegden, enz.

Afhankelijk van het aantal kandidaten, nemen we de mogelijkheid aan om groepen op de niveaus A0-A1, A1-A2, A2-B1,  te maken, evenals een groep gevorderde mensen die vrije communicatie in het Nederlands trainen.

Evaluatie van taalvaardigheden

Geïnteresseerden in de cursus worden uitgenodigd voor een intakegesprek. Het gesprek met onze docent is om geïnteresseerden te helpen het niveau te bepalen waarop ze met hun opleiding moeten beginnen of doorgaan. Het is belangrijk voor ons om de ambities van toekomstige studenten te kennen. Bovendien zullen we tijdens de bijeenkomst proberen het individuele doel dat studenten motiveert te beoordelen, evenals de manier om de implementatie ervan realistisch te beoordelen. Natuurlijk voldoet het leren op elk niveau aan de formele vereisten voor kennis op dit niveau. Individuele motivatie, zoals het beheersen en trainen van een specifiek vocabulaire, of het begrijpen van algemene zinnen kan voor elke persoon individueel zijn en zal in het cursusprogramma worden opgenomen.

De eerstvolgende datum van cursus is

29 oktober 2019

          Adres: VCA Talen, Veraartlaan 8, 2288 GM, Rijswijk

Datum: 29.10.2019 Tijd:  19:00 - 21:30

    Klantgegevens

    Klantgegevens