Wederom een VCA* certificerings- en consultingsproces afgesloten met een positief auditresultaat!

Het bedrijf REPBET heeft de audit (VCA* bedrijfscertificering) met betrekking tot de normen voor veiligheid en gezondheid op de werkvloer VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) met een vrijwel perfecte score doorstaan.
De auditoren hebben een controle op de volledige organisatie van REPBET verricht. Belangrijk is dat hierbij geen inconsistenties zijn geconstateerd met de complimenten van de auditoren.

Kort samengevat worden alle procedures strikt nageleefd bij REPBET, wat zich vertaalt in de kwaliteit van de klantenservice – legt Marzena Domańska uit, verantwoordelijk voor coördinatie, advisering en uitvoering van activiteiten met betrekking tot VCA-procedures.

Positief resultaat van VCA* bedrijfscertificering

De uitstekende resultaten van de externe audits dit jaar zijn grotendeels het resultaat van de interne audits, de gezondheids- en veiligheidstrainingen en daarnaast de toewijding en discipline van de werknemers die zich aan deze regels houden. REPBET, als gecertificeerde werkgever is betrouwbare bedrijf, die de aandacht vestigen op de veiligheid van haar werknemers.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy policy VCA Talen.
Ik Accepteer