VCA- en BHV-cursussen in verschillende talen. Werk veilig!

Dit zal zeker een heel intens jaar worden! We presenteren je nu al een trainingsplan voor de komende drie maanden. Wanneer jij werk verricht met verhoogd risico is het de moeite waard om voor kennis, bewustzijn van gevaren en goede voorbereiding te zorgen. Als we arbeidsveiligheidsproblemen onvoldoende aanpakken, worden we onherroepelijk blootgesteld aan het risico op een arbeidsongeval of het verlies van onze baan.

 Vanaf januari bieden we training in verschillende talen.

Voor  het eerste kwartaal hebben we de data vastgelegd van de VCA  en BHV trainingssessies. We willen dat mensen die in Nederland werken zowel basiskennis hebben over veiligheid op het werk als, op kunnen treden in geval van een ongeluk of brand op de werkplek. We hopen dat door onze trainingen de kans op ongevallen zal verminderen en de arbeidsomstandigheden zullen verbeteren.

Vergeet niet, als het gaat om veiligheid, zijn er geen taalbarrières!

Wij geven onze trainingen in 18 verschillende talen in samenwerking met specialisten van over de hele wereld. Ons team bestaat uit specialisten op het gebied van veiligheid en gezondheid op het werk, werkpsychologie en menselijk gedrag.

Hieronder vind je  een basis VCA en BHV trainingsplan met beschikbare data en locaties. Het is mogelijk om één training te kiezen (bijv. VCA) of een combinatie van de VCA + BHV-aanbieding.

Wij nodigen jou uit om je nú aan te melden!

Alle onderstaande trainingen zijn te vinden op onze website.  Je kunt plaatsen boeken en online betalen.