Elk lid van uw team moet een VCA-diploma hebben. Bij VCA Talen verzorgen we regelmatig cursussen voor individuen, maar ook voor groepen die worden aangemeld door werkgevers en uitzendbureaus.
Uit ervaring, die we in de loop der jaren hebben opgedaan, weten wij dat het voor een effectieve VCA-training belangrijk is dat deze zelfstandig op elk gewenst tijdstip en iedere gewenste plaats uitvoerbaar is. Een online platform is de ideale oplossing voor cursusbeschikbaarheid.
Vanaf juni 2021 zijn groepsinschrijvingspakketten beschikbaar op het VCAEdu-trainingsplatform

VCA – online cursussen voor groepen

De belangrijkste kenmerken van het VCA pakket voor bedrijven en uitzendbureaus:
Het VCAEdu-platform biedt VCA Basis- en VOL VCA-trainingen. Daarnaast bieden wij ook proefexamens die per 2, 3 of 4 examens in één pakket worden aangeboden. U kunt als organisatie aankopen doen via een groepsaccount.

De belangrijkste voordelen zijn:

  • 24/7 online toegang tot trainingsmateriaal
  • hoge toegankelijkheid – werkt op elk apparaat met internettoegang
  • het is niet nodig om extra applicaties te installeren
  • mogelijkheid om op elk moment groepsleden toe te voegen
  • directe toegang tot materialen
  • meertaligheid (tests beschikbaar in 16 talen)
  • de mogelijkheid om de voortgang van groepsleden te volgen
  • eenvoudig groepsbeheer
  • één prijs – het pakket omvat een cursus met proeftoetsen en officieel examen of alleen proeftoetsen met officieel examen

Hoe een groep beheren?

Door een groepscursus aan te schaffen, krijgt u toegang tot het Group Leader Panel. Door een bepaald aantal gebruikersaccounts te kopen, kunt u op elk moment gebruikers aan het platform toevoegen. Het enige wat u nodig hebt is een gebruikersnaam en een e-mailadres. Bovendien kunt u met de ingebouwde functie van het platform een uitnodiging naar een bepaalde gebruiker sturen. Zij krijgen een eigen account en direct toegang tot het trainingsmateriaal. U kunt een gebruikersaccount op elk moment verwijderen of later opnieuw uitnodigen.
Wanneer u besluit dat de medewerker klaar is om het examen af te leggen, hoeft u alleen maar een reservering te maken door contact op te nemen met het kantoor.

Hoe ziet de cursus VCA Online eruit?

De online cursus behandelt de volledige stof die nodig u nodig hebt voor het behalen van een diploma op VCA Basis-niveau en VOL VCA-niveau.
De cursus is opgedeeld in korte secties en onderwerpen. U kunt op elk moment een enkel onderwerp bekijken, uw cursusvoortgang pauzeren en er op elk moment naar terugkeren.
Na het lezen van het theoretische gedeelte kun u uw kennis testen en uzelf vertrouwd maken met de examenvorm dankzij onze proefexamens.