VCA proefexamen

De vraagstelling kent meerdere vormen:

  • Multiple choice vragen;
  • Matrix-vragen;
  • Simple choice vragen;
  • En matching vragen.

Met behulp van de gratis online proeftesten kan een kandidaat niet alleen zijn vaardigheid testen op het gebied van VCA, maar maakt deze ook kennis met de vorm van het examen.

Gratis VCA proefexamen

Via de VCA-Talen website is het mogelijk om kennis te maken met de nieuwe examenvorm en enkele proefvragen.

Een gratis B-VCA proefexamen, welke beschikbaar is op de site, bevat 10 vragen, wat overeenkomt met 25% van de gehele toets voor Basis VCA. De examenduur van het proefexamen bedraagt 15 minuten, wat tevens 25% is van de tijdsduur van het reguliere examen.

Als bonus krijgt de kandidaat na het invullen van het proefexamen te zien welke vragen juist en welke onjuist waren beantwoord, aangevuld met theoretische informatie.

Proefexamen B- VCA in verschillende talen:

Pools
Engels
Roemeens
Grieks
Nederlands
Duits
Turks
Russisch
Slowaaks
Hongaars
Litouws
Bulgaars
Spaans
Kroatisch
Frans

Gratis VOL VCA proefexamen

Een gratis VOL VCA proefexamen, welke beschikbaar is op de site, bevat 10 vragen. De examenduur van het proefexamen bedraagt 1o minuten.

Proefexamen VOL- VCA

Engels
Nederlands

Volledig proefexamen per computer.

Tijdens de door VCA-Talen aangeboden trainingen bieden wij volledige proefexamen per computer aan, bestaande uit 40 examenvragen.

De deelnemer heeft de mogelijkheid om zijn kennis te testen tijdens de cursus. Het proefexamen is zó samengesteld, dat de kandidaat kennis kan maken met:

  • De nieuwe examenvorm;
  • De correcte wijze van het beantwoorden van de vragen;
  • Het maken van een (proef-) examen onder tijdsdruk.

Na elke test worden de vragen behandeld die lastig werden ervaren. De deelnemers worden in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen. Door praktijkgevallen te bespreken wordt de bewustwording van veilige werkmethoden verhoogt.

Voor meer informatie over het officiële VCA-examen verwijzen wij u naar onze website.