Wijzigingen ingevoerd door VCA Infra in VCA 2018

Wijzigingen in VCA 2018. VCA Infra heeft in 2018 wijzigingen in het VCA-systeem introduceerd . Het zijn geen diametrale (ingrijpende) wijzigingen, maar het is de moeite waard om er iets over te weten bij het voorbereiden van het VCA-examen of het leiden van een bedrijf in de technische industrie. De belangrijkste wijzigingen die sinds januari 2018 van kracht zijn:
● Grieks als standard VCA-taal
● Nieuwe voorschriften met betrekking tot de kopie van de identiteitskaart

Basis VCA in het Grieks als standaardtaal!

Het is goed nieuws dat Grieks onderdeel uit maakt van de standaard taalgroep. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om zich voor een examen op korte termijn te registreren (in het geval van niet-standaard talen is de wachttijd 3 weken).

Deze wijzigingen zijn niet van toepassing op VOL VCA en VIL VCU-examens. Het is nog steeds beschikbaar in slechts een paar geselecteerde talen. De volledige lijst met officiële VCA-examentalen is beschikbaar op onze website.

Kijk naar gratis proefexamen!

Een kopie van uw identiteitskaart is niet vereist om VCA- diploma te behalen.

• Een kandidaat die het VCA-examen doet, heeft het recht om te weigeren een kopie van zijn of haar identiteitsbewijs te maken. Daarom moet kandidaat, de gegevens op het inschrijvingsformulier zorgvuldig verifiëren (checken): naam, achternaam, geboortedatum en -plaats.
In ons centrum hechten wij het grootste belang aan de juistheid van alle ingediende persoonsgegevens. De kandidaat is verplicht om een eigen geldig ID-kaart tijdens het examen bij zich te hebben.
Bekijk het schema van de komende VCA-examens