VCA diploma en veilig gedrag op de werkvloer

Het halen van een VCA diploma is voor veel werknemers verplicht. VCA Talen heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen van VCA opleidingen zodat uw personeel als zelfstandige medewerkers met plezier en persoonlijke verantwoordelijkheid op de werkvloer staat. Want VCA Talen biedt meer dan alleen opleiding. VCA Talen heeft oog voor de diverse leerstijlen van haar deelnemers. Veel kandidaten zijn trouwe werknemers met ervaring en technische kennis. Alleen het behalen van het VCA diploma verloopt niet altijd soepel.

VCA TALEN werkt vanuit persoonlijke benadering en professionaliteit

Door onze persoonlijke benadering en de gerichte aandacht voor de kandidaat en zijn ‘leerprobleem’, is hij in staat om in zijn eigen tempo de benodigde theorie eigen te maken en vertrouwd te raken met de stof en de examenvragen. Naast individuele training verzorgt  VCA Talen ook groepslessen. Voor zowel het VCA Basis, als het VCA VOL examen.

Veilig gedrag en veilig werken

Tevens verzorgen wij een interactieve workshop: ‘Veilig gedrag op de werkvloer’:

In deze workshop maken we de werknemer bewust van zijn handelen op de werkvloer. We leren de werknemer met volle aandacht en focus op de werkplek te zijn, alert te zijn en (zintuiglijk) bewust waar te nemen. Daardoor maakt hij minder fouten en overziet de gevolgen van zijn handelen. Hij denkt eerder na en handelt bewust. Werken op deze manier levert veel betere resultaten dan degene die veel energie verspilt aan onnodige acties. De onderlinge communicatie verloopt zelfs effectiever en is van betere kwaliteit omdat er gerichter en met aandacht geluisterd wordt. We maken mensen bewust van wat hen drijft. Het gevoel van ‘invloed hebben’ op het werk, maakt dat mensen met meer plezier naar hun werk gaan. Het beïnvloedt het welbevinden positief. De werknemer is minder snel moe of ziek. VCA Talen werkt met zeer ervaren coaches en trainers die persoonlijk en technisch toegerust zijn op deze workshops.

VCA andere talen

Deze opleidingen en trainingen kunnen gegeven worden in het Nederlands, Engels, Duits, Pools, Slowaaks, Hongaars Turks. Ook andere andere talen zijn mogelijk op aanvraag.

Leo M. uit Nijmegen: “Ik was al twee keer gezakt voor het VCA examen. Ik begon al te hyperventileren als ik de examenruimte binnenliep! Dankzij de persoonlijke aanpak van de trainer van VCA Talen heb ik met veel vertrouwen mijn examen gehaald”.

Tonnie V. uit Schiedam: “Ik heb moeite met me te concentreren. Ook de examenvragen begrijp ik soms niet. Het lukte me gewoon niet om me goed voor te bereiden op het examen. VCA Talen heeft me geholpen. Ze hadden veel geduld en begrip. Ik ben goed voorbereid het examen in gegaan.’’

Piotr D. uit Polen: “ I needed to do the VCA Full exam because my boss asked me to become team leader. I didn’t have much time to study. VCA Talen teaches in English in small groups. The education is very practical and easy to follow. I passed my exam!’’